Megjelenés: A befejezetlen Mestermű (Micro Aether – 2016 – Július)

Megjelenés: A befejezetlen Mestermű (Micro Aether – 2016 – Július)

Megjelent az első mini horror novellám!

Innen ingyenesen letölthető: Micro Aether – 2016 – Július

 

A nemrégiben indult, nagysikernek örvendő Black Aether magazin – és a régebb óta működő, azonos című online magazin – célkitűzése, hogy emléket állítson Howard Phillips Lovecraft munkásságának, valamint hogy ösztönözze és teret adjon a hazai horror és weird irodalom – és egyéb művészeti ágak – alkotóinak. Nem csak a kezdeményezés hiánypótóló és páratlan, de maga a kiadvány is igen igényesre sikeredett.

A papír alapú magazin kistestvére a Micro Aether névre keresztelt, ingyenesen letölthető, havonta jelentkező digitális antológia. Ennek az a különlegessége, hogy a benne lévő történetek nem lehetnek hosszabbak 1000 szónál, ami akár kihívásnak is tekinthető, de mindenképpen inspiráló és jó kiindulási alap.

 

Engem is ez a koncepció inspirált az A befejezetlen Mestermű című mini horror novella megírására. Viszonylag gyorsan elkészültem vele, csinosítgattam kicsit, beküldtem és másnap reggel már értesített is Tomasics József – a kötetek szerkesztője és amennyire én látom az egész kezdeményezés atyja -, hogy az írásom bekerül a júliusi Micro Aetherbe.

 

A nyomtatott és az online kiadványba is jelentkezhet bárki saját művekkel. Linkeltem a FAQ-t, ott minden információt megtalálsz, ha szeretnéd magad kipróbálni vagy akad esetleg elfekvőben egy régi, még kiadatlan, stílusba vágó alkotásod. Rajta hát!

2 thoughts on “Megjelenés: A befejezetlen Mestermű (Micro Aether – 2016 – Július)

  1. Üdv!
    Épp tegnap este olvastam az A befejezetlen mesterművet. Kellemes stílusú írás lett. Gratulálok hozzá.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.